top of page

Mange ulike kurstilbud for deg og din hund!

KUTRSTILBUD

PRIVATUNDERVISNING

Nytt Familiemedlem?? GRATULERER! Gi hverandre en god start på mange fine år sammen! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om valpekurs hos Hundeglede!

Har du en tenåring i hus, som har glemt alt den har lært? Og kanskje til og med glemt hva den heter? Da er det på tide med et unghundkurs! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om unghundkurs hos Hundeglede!

Innkalling = Nøkkelen til frihet! Ønsker du at hunden din kommer når du roper? Da er et innkallingskurs hos Hundeglede det du trenger! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om innkallingskurs hos Hundeglede!

Bli med å lær hunden å gå spor etter hvem fremmede personer med stor glede og iver! Hundene elsker å få jobbe med snuten sin! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om sporkurs hos Hundeglede!

Består familien deres av både barn og hund? Ønsker du at barn(a) og hunden(e) skal ha det gøy sammen, og samtidig lære å omgås på best mulig måte? Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om barn & hund- kurs hos Hundeglede!

Smeller (spesialsøk) passer ALLE hunder i alle aldre! Sunt, naturlig og selvstendig arbeid for hunden, som gir mestringsfølelse og selvtillit ( - og en sliten, fornøyd og balansert hund!). Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om smellerkurs hos Hundeglede!

Bli med på en gøyal og lærerik helg, og lær hunden din morsomme triks! Med klikker er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan lære hunden! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om Klikkerweekend hos Hundeglede!

Bli med på et gøyalt, spennende og lærerikt kurs over flere uker, og lær f.eks. hunden din morsomme triks! Med klikker er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan lære hunden! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om klikkerkurs hos Hundeglede!

Ønsker du at du og hunden din skal gå i samme retning når dere går tur? Uten at en av dere henger på slep? - Da er bådtreningskurs noe for dere! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om båndtreningskurs hos Hundeglede!

Har du ønske om å få undervisning der du og din hund har instruktørens fulle oppmerksomhet? Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om privattimer hos autoriserte og erfarne instruktører hos Hundeglede!

Har du noen utfordringer i hverdagen eller treningen av din hund, som du behøver hjelp til? Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om adferdsutredning hos autorisert hundepsykolog hos Hundeglede!

Er dere en gruppe, vennegjeng, hundeklubb e.l. som ønsker å leie oss inn for å holde kurs? Les mer om privatkurs hos Hundeglede ved å trykke på overskriften/linken over.

Blodspor/ettersøk er en spennende aktivitet for hunden! Naturlig, sunt og selvstendig arbeid, som gir en sliten og fornøyd hund! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om blodsporkurs hos Hundeglede!

Hvorfor ikke kombinere nytte og glede på tur i skogen? - Ved å gi hunden i arbeidsoppgave å søke etter kantareller, får du en sliten, fornøyd og balansert hund etter tur, - og i tillegg kommer du forhåpentligvis hjem med soppkurven full av "Skogens Gull"! Trykk på overskriften/linken over for å lese mer om kantarellsøkskurs hos Hundeglede!

bottom of page