top of page

Hundepsykolog/Adferdskonsulent

- adferdsutredning & privatkonsultasjoner, m.m.

Time hos Hundepsykolog/Adferdskonsultasjom

Det er ikke alltid ting blir slik som vi først hadde planlagt eller ønsket... - Men hos oss er det er hjelp å få!

- Hva er problemadferd?

Noen ganger blir ikke ting slik vi hadde tenkt oss eller håpet på, og problemer kan være alt fra små og sporadiske, til større og komplekse. Så lenge noe i hundens adferd oppfattes som et problem, - enten for hunden selv, eller for eieren/familien, kan vi kalle det problemadferd! 

Eksempler kan være:

- problemer med å være alene (hjemme, i bilen m.m.)

- bjeffing (mot mennesker, dyr, biler m.m.)

- aggresjon (mot dyr, mennesker m.m.)

- frykt (for lyder, steder, mennesker, dyr m.m.)

- stress (i forskjellige situasjoner, ulike steder eller miljøer m.m.)

- fobier (for lyder, steder, situasjoner m.m.)

- misforståelser mellom hund og eier

- ......og alt annet som oppleves som et problem for hunden og/eller eieren/familien!

- Når skal man oppsøke hjelp?

Vi møter ofte hunder og eiere som dessverre har slitt med problemer av ulik art over alt for lang tid... Ofte har hundeeieren vært fortvilet over lang tid, og dermed tatt i mot mange forskjellige råd fra ulike hold (og dessverre ofte fra folk/hundeinstruktører som ikke har utdanning og kunnskap innen problemadferd), og derav testet mangfoldige metoder for å få bukt med problemet/problemene de sliter med, uten at dette har hjulpet, - og ofte tvert i mot heller forverret situasjonen. Når vi blir usikre på hvordan vi skal håndtere uønsket adferd hos hundene våre og prøver ut mange ulike løsninger og fokuserer mye på det som er vanskelig, så kan vår usikkerhet sammen med mye ulik håndtering av problemet/problemene tilføre mer stress og dermed forverre situasjonen betraktelig. Det beste rådet vi i Hundeglede har er derfor å oppsøke hjelp hos profesjonelle så tidlig som mulig i forbindelse med problemadferd som man er usikker på hvordan å håndtere!

Instruktørene som jobber i Hundeglede har tilleggsutdanninger som Hundepsykolog/adferdskonsulent og lang erfaring innen alt typer problemadferd hos hund. Vi er opptatt av å se individet, jobbe med helheten og årsaken, - ikke bare symptomene. I de fleste tilfeller kan problemet/problemene bedres eller rettes opp i ved hjelp av profesjonell veiledning, riktig ig målrettet trening, tid og tålmodighet fra deg som hundeeier.

Priser for adferdskonsultasjon:

Første konsultasjon/Utredning: Kr 2600,-

(Inkluderer kartlegging/adferdsutredning i forkant av første møte, ca 2 - 3 timers konsultasjon, utarbeidelse av treningsplan, samt oppfølging på telefon/epost)

Oppfølgingstime: Kr 1300,-

(Bestilles ved ønske om videre hjelp og veiledning i etterkant av en første konsultasjon/adferdsutredning)

Hjemmebesøk Første konsultasjon/Utredning: Kr 2900,- *

(Inkluderer transport, kartlegging/adferdsutredning i forkant av første møte, 2 - 3 timers konsultasjon hjemme hos dere, utarbeidelse av treningsprogram, samt oppfølging på telefon/epost)

Hjemmebesøk Oppfølgingstime: Kr 1600,- *

* For hjemmebesøk er prisene gjeldende maks 30 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum, ellers kommer et kjøretillegg på kr 5 pr km, pluss evt bom-utgifter o.l.

For informasjon, spørsmål eller bestilling av time, send mail til
adferd@hundeglede.dog

- eller bruk kontaktskjemaet under.

Huskelisten: -generell informasjon i forkant av kurs (trykk på "Huskeliste" for å se)

Kontakt

Name*

Email Address*

Message*

Facebook

bottom of page