top of page

Unghundkurs/Miljøtrening

- Ungdomskolen for din hund!

På dette kurset jobber vi med kontakt, fokus og samarbeid gjennom enkle, stimulerende og morsomme øvelser som dere vil kunne ha glede av resten av hundens liv. Det som har blitt vanskelig repeterer vi, - slik som kontakt, innkalling, gå pent i bånd, passering, m.m. Det er også viktig med miljøtrening, sosialisering og generalisering av de øvelsene vi lærer bort på kurs, derfor vil kurskveldene på dette kurset foregå på forskjellige steder.

Dette kurset passer både som en naturlig fortsettelse etter valpekurs for å opprettholde og videreutvikle kontakt og samarbeid, - men også for både unge og voksne hunder som enten ikke har gått på kurs før, eller som fortsatt trenger å trene på de ferdighetene som ​er listet opp under her! Dette kurset er for ALLE som vil og trenger å videreutvikle treningen sin «fra kursplassen» og ut i ulike miljøer, situasjoner og med varierte forstyrrelser!

Vi vil blant annet trene på følgende øvelser/temaer i ulike miljøer:


* Ro og fokus

* Kontakt og samarbeid med forstyrrelser

* Innkalling i forskjellig miljø og med ulike forstyrrelser

* Bli-øvelser i forskjellig miljø og med ulike forstyrrelser

* Gå pent i bånd forskjellig miljø og med ulike forstyrrelser

* Passering av andre hunder og mennesker

* Trening på ulike underlag

* Miljøtrening og sosialisering m.m.


Til dere med unghunder: Har du fått en hund som plutselig ikke kan noe av det den har lært? En som kanskje til og med har "glemt" hva den heter, og som utfordrer deg og din tålmodighet til det ytterste?

- Gratulerer! Du har fått en tenåring i huset! Det er nå hormonene melder sitt inntog, og kjønnsmodningen er i gang. De unge tenåringshundene trenger mestringsfølelse, forutsigbarhet og masse tålmodighet fra deg. Det er nå grunnlaget for tillit, gjensidig respekt og forståelse legges!

Det finnes ingen fasitsvar på hva du kan forvente deg i denne alderen, men fjortis-krapyl kan både yppe seg og være uhøflige, - også mot eldre hunder. Det er slett ikke uvanlig at noen av dem havner i trøbbel, mens andre bare blir "døve", mindre interessert i deg, - og vil heller prøve seg på det meste på egenhånd. Med dette kurset kan du få  hjelp til god sosialisering og en håndfull råd og veiledning, unngå problemer og holde stø kurs framover mot en harmonisk voksen hund.

Pris for unghund/miljøtreningskurset: kr 2450. (Økonomisk bindende påmelding)


For oppstart av nye kurs, se under arrangementer på Hundeglede Hundeskole sin Facebookside (link nederst på siden).

For mer spørsmål eller påmelding, ta kontakt på mail: pamelding@hundeglede.dog     - eller bruk kontaktskjemaet nederst på siden.

Huskelisten: - generell informasjon i forkant av alle kurs (Trykk på "Huskelisten" for å se)

Kontakt

Navn*

E-postadresse*

Melding*

Facebook

bottom of page