top of page

Sporkurs (ID-spor)

- Lær hunden å følge sporet etter hvem som helst!

Bruksspor/ID-spor

Sporarbeid er en aktivitet som passer alle hunder, uavhengig av alder og rase, og som både du og hunden vil kunne ha mye glede av. Det en fin og naturlig aktivisering som gir hunden god trening, både mentalt og fysisk, og hunden får brukt en av sine aller viktigste sanser, - noe som de fleste hunder synes er veldig gøy! Sporarbeid gir hunden mestringsfølelse og selvtillit! I Sporsøk får hunden arbeide selvstendig, men likevel "på oppdrag fra oss", slik at samtidig styrkes også samarbeidet mellom eier og hund når man trener spor.

Hundeglede Hundeskole har oppstart av online sporkurset «Sporglede» hver høst og hver vår. Dette er et kurs som går over ett helt år med personlig oppfølging. Ta kontakt eller følg med på vår FB-side for mer i formasjon. 


Våre «live» sporkurs går over en helg, hvor du i løpet av helgen vil få en god innføring i sportrening, både teoretisk og praktisk. Innen helgen er over skal du ha fått grunnleggende kunnskaper om sportrening, samt om hvordan du kan fortsette treningen på egenhånd for å utvikle den påbegynte sporhunden videre.

Kurset er for nybegynnere, og det trengs ingen forkunnskaper for å delta på kurset.

Pris for 1-årig onlinekurs: kr 3900 ved full betaling, eller oppdelt betaling kr 1100 x 4 betalinger.


Weekendkurset koster kr 2450 for hele helgen, kl 11.00-16.30 begge dager med maks 5 deltagere per kurs. NB! Påmelding er økonomisk bindende.

For mer informasjon eller påmelding, se «arrangementer» på vår FB-side Hundeglede Hundeskole, eller ta kontakt på mail: pamelding@hundeglede.dog

Huskelisten: - Generell informasjon i forkant av alle kurs (Trykk på "Huskelisten" for å se)

Kontakt

Navn*

E-postadresse*

Melding*

Facebook

bottom of page